Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderHvad er Kokrammeri?OplevelserGalleriFoto galleriVideo galleriOm osKontakt osOplev gården og dyrene 2018
Hvad er Kokrammeri?
Her kan du læse lidt mere om kokrammeri
Default image

KOKRAMMERI ER EN UNIK FAMILIE OPLEVELSE PÅ GÅRDEN SOM GIVER RO, LÆRING OG SAMVÆR

Bagtanken med kokrammeri er at give dig en helt unik oplevelse på vores gård. Om i kommer alene, som familie, med venner, jeres arbejde, eller andet, vi finder den helt perfekte oplevelse til dig.

Vi har også stor kendskab til Autisme og andre særlige behov, og kan arbejde med piktogrammer. Gården er handikap venlig, der er nem adgang til alle dyr i en kørestol. Det vil sige at kokrammeri er til alle slags mennesker.

Alt efter hvilken oplevelse i vælger er der masse læring om dyrene, moderne landbrug, og hvordan mælk bliver produceret. Der skal være god tid til den enkelte så man ikke får en stressed oplevelse, men en dejlig fornemmelse af ro.

På vores legeloftet er der en masse små halmballer som der kan bygges med, og i vores thee køkken kan i nyde medbragt mad eller det som i har bestilt hos os.

Se under menupunktet "oplevelser" og vælge den oplevelse som passer til dig, eller kontakt os hvis du har særlige ønsker.

HVAD ER DER SÅ DEJLIG VED EN KO

Køer er dejlige, rolige, store dyr, og især Jersey køer er meget tiltrækkende på grund af deres smukke udsene og øjne. Køer er stor og varm, og hvis du lægger dig op ad en ko kan du mærke dens rolige vejtrækning, hvordan hendes maver virker og hvordan hun tygger drøv. Koens hjerte rytmer er også meget langsommer end vores, så det giver en positiv indflydelse på vores hjerterytme. Hvis men er meget stressed er det super afstressende at kunne ligge op af en varm ko, og blive en med den og få slappet helt af. Bliv et med naturen og fald helt til ro.

KOKRAMMERI MED ANDRE DYR

Hvis man synes en ko er alt for stor og skrammende, så har vi heldigvis en masse kalve, en hund, to kaniner og en masse katte (se også "vores dyr" under menupunktet OM OS) som gerne vil krammes. Kokrammeri skal være på jeres præmisser og skal være en dejlig uforglemmelig oplevelse.

Herunder et artikel fra BT som skriver mere om kokrammeri

God læselyst, og Ko' dag

 

site/kokrammeri/BT_2016-12-20_Krammekoer.pdf