Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderHvad er Kokrammeri?OplevelserGalleriFoto galleriVideo galleriOm osKontakt osOplev gården og dyrene 2018
Kokrammeri
en særlig aften på Hvendslund
Default image

Kom og stress af med en af vores dejlige køer, og mærk LYKKEFØLESEN.

Denne oplevelse handler op nærvær og ro.

Kom og besøg os en aften, når der er aften ro på gården. Kalvene hviler sig, Nogle køerne tygger drøv, nogle sover og andre går rolig rund i stalden. Der er en afslappende stemning, som får en til at slappe helt af.

Der vil være en ko til jer i en stor boks med halm, den vil nyde jeres selvskab.

Det gode ved at lægge sig op af store køer er at de er dejlig varm, og at de har en langsommer hjerterytme en os. Det er videnskabeligt bevist, at når vi er stressed, vores hjerterytme stiger. Når man lægger sig op af noget med en langsommer rytme (behøver ikke at være en ko) bliver ens egen hjerterytme "smittet" af det langsomme rytme, og hjerterytmen falder.

Denne aften er særlig egnet for to personer, for eksempel et kærestepar, ægtepar, mor datter, gode venner, eller stressede (forretnings)folk.

Når i kører her til, bliver der snakket i bilen herover, bilen er eminent til at tale i med hinanden. Når i ankommer er det kun jer to og en af os. I får alene tid hos koen, i stalden. Koen kan i kan fortælle alt som i har lyst til, den skal nok lytte, og i kan snakke med hinanden. At tale sammen gør vi alt for lidt nu om dagen, hvor de fleste har en travlt hverdag. der kan være mange grunde til at man ikke får talt sammen, børnene er der, overarbejde, møder, eller hvad det nu kan være. Når i er færdig i stalden skal i køre hjem igen, og der kan i snakke igen i bilen om hvad i har oplevet sammen. Det er en oplevelse man kan dele med hinanden, og dagen efter kan man fortælle på sit arbejde eller på skolen at man har haft en helt specielt oplevelse.

  • AFTENEN`S PROGRAM:
  • Ankomst kl. 19.
  • Velkomst i vores Hyggelige køkken. Her får vi en snak om gården, og drikker en kop kaffe/te/kakao eller et glas vin/sodavand. I vil høre lidt om vores køer, og i lærer lidt ko-sprog, så I bliver klar til at kramme jeres ko.
  • Vi går over i stalden, tager eventuelt en engangskedeldragt på, og tager en afslappende tur igennem stalden til køerne.
  • Når i har fundet jer tilrette ved køerne/koen får i stalden for jer selv, og vi henter jer igen senest kl 21. Det er efter jeres behov.
  • Afslutning i køkkenet med en kop kaffe og en lækker bolle med ost fra Endrup mejeri.

I stedet for køer, kan i også få tid sammen med kalvene, vores hund, eller vores kaniner. Vi har også to katte som elsker at blive kælet med. Igen, det er efter hvad i synes passer bedst.
 
Pris: 495 kr. for to personer inklusiv drikkevarer, engangskedeldragt og bollen.
 
Husk: selv om i får en engangskedeldragt varmt og praktisk tøj og fodtøj.
 

 

Omtale i lokale medier
10.11.22 TVSyd: Andesteg ad libitum i Næsbjerg
Kunderne strømmer til på Mortensaften
12.09.22 JV: Ole og Jakob har begge fået ballonudvidelser og lever som hjertepatienter
FC Kroniker så dagens lys i 2022, og hver onsdag klokken 16.00 mødes en flok friske mænd på banerne ved Næsbjerg Stadion, hvor et tidligere byrådsmedlem står for træningen.
08.09.22 Når vinden blæser, skal det dæleme udnyttes
For ham er det meget enkelt: Hvorfor dog bruge penge og plads på at sætte vindmøller op – og så ikke få en masse grøn strøm ud af dem, når det blæser?
06.09.22 JV: 1550 kilometer på cykel fra Danmark til Schweiz:
Anni og Albert klarede turen på 28 dage og kom helt tæt på overraskende oplevelser
05.09.22 Børnene på Nordenskov-Næsbjerg Skole får krig på skoleskemaet
Den 16. september får Nordenskov-Næsbjerg Skole besøg af byrumsteatret ’Teatergrad’ med forestillingen »Krig – I børnehøjde«.
15.06.22 JV: Pædagogen Jeppe og kæresten satsede stort: Sådan gik det, da parret satte 200.000 kroner på højkant i haven på landet
Det er altså meget at satse 200.000 kroner for en pædagog. Men Jeppe Uhre og konen Nava Lønborg tog risikoen. Jeppe er rigtig glad for resultatet.
08.06.22 Ugeavisen: Kim er politisk forbruger: Grøntsagerne købes på grønttorv og kommer hjem i medbragte papirsposer
En livskrise i starten af 20’erne fik 38-årige Kim Frost Zaar til at fundere over livets mening. Det gav ham anledning til at tage de værdier, han ønsker at leve sit liv efter, op til revurdering - også som politisk forbruger.
19.05.22 JV: 93 kvadratmeter boliglykke med fladt tag, der tager mod solen
Arbejdernes Andelsbolig-Forening Varde går nu ind i den afgørende fase for opførelsen af 14 almene boliger i Næsbjerg. Største udfordring er lige nu opvarmningen og byggeprisen.
14.05.22 JV: Pædagogen Jeppe sætter 200.000 kroner på højkant hjemme i haven: Konen bakker op om at invitere kendte popnavne på gården
Det er en interesse for musikfestivaler, der driver Jeppe Uhre fra Næsbjerg. Derfor skaber han nu for andet år sin egen lille festival.
04.05.22 Ugeavisen: Árni Weihe er den nye skoleleder på Nordenskov-Næsbjerg Skole.
Han ser frem til at møde alle i og omkring skolen, og selvom han ikke har et indgående kendskab til lokalområdet, så behøver han ikke tænde gps'en for at finde sin nye arbejdsplads.